Home

Meest gestelde vragen over notificaties

Wat is een notificatie?
Een notificatie is een automatische e-mail die je ontvangt wanneer er voor jou relevante nieuwe informatie beschikbaar is. Je kunt notificaties instellen op bijvoorbeeld een zoekopdracht, inclusief filters. Wanneer er voor die specifieke zoekopdracht nieuwe informatie is, dan ontvang je daar een e-mail van.

Waarom ontvang ik geen notificaties meer?
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen notificaties meer ontvangt.

  1. Jouw notificaties kunnen verwijderd zijn. Controleer in Mijn notificaties of je notificaties hebt ingesteld.
  2. Jouw persoonlijke profiel is niet gekoppeld aan minimaal één NDSZ product. Neem hiervoor contact op met de beheerder binnen jouw organisatie.
  3. Je ontvangt alleen een attendering als er nieuwe resultaten verschijnen binnen jouw abonnement. Het kan zijn dat er geen nieuwe documenten aan jouw zoekvraag voldoen. Je ontvangt in dat geval geen bericht.

Ik heb de frequentie van mijn notificaties op dagelijks ingesteld. Waarom ontvang ik niet elke dag een e-mail?
De ingestelde frequentie geeft aan op welke momenten er gecontroleerd wordt of er nieuwe resultaten voor jouw zoekopdracht zijn. Bij een dagelijkse frequentie wordt dit iedere dag gedaan. Je ontvangt alleen een e-mail met notificaties als er ook daadwerkelijk nieuwe resultaten zijn.

Waarom kan ik geen notificaties instellen?
Waarschijnlijk log je automatisch in via een netwerkaccount. Omdat notificaties persoonlijk zijn, dien je in te loggen met jouw persoonlijke account. Let er op dat jouw persoonlijke account aan minimaal één NDSZ abonnement gekoppeld moet zijn. Neem hiervoor contact op met de beheerder binnen jouw organisatie.

Heb je nog geen persoonlijk account? Neem dan ook contact op met de beheerder binnen jouw organisatie.

Staat je vraag hier niet tussen?
Heb je meer vragen over het instellen of ontvangen van notificaties? Neem dan contact op met NDSZ support door te mailen naar supportndsz@sdu.nl of te bellen naar 070-3780014 (tussen 8:30 en 17:00 uur). Onze collega zal je dan verder helpen.