Home

Meest gestelde vragen over navigeren

Ik wil snel een overzicht hebben van alle wetgeving die commentaren bevatten
Via de homepagina of het navigatiemenu (drie horizontale streepjes onder elkaar) links bovenin, vind je onder 'NDSZ Delen' een overzicht van alle NDSZ Delen. Als je een NDSZ Deel kiest, opent de pagina met alle becommentarieerde wetgeving in dat Deel.

Ik wil snel naar het commentaar van een specifiek artikel navigeren zonder het hele menu open te klappen. Hoe doe ik dat?
Zodra je klikt op een wet onder ‘Artikelsgewijze commentaren’ klapt er rechts een menu uit. In dit menu vind je bovenaan een zoekbalk. Als je in deze zoekbalk het nummer of de titel van het artikel intikt waar je naar zoekt, zullen alleen de relevante artikelen getoond worden. Zo kun je snel naar een artikel navigeren zonder dat je veel hoeft te klikken of te scrollen. 

Ik wil snel van een commentaar naar een ander artikel kunnen gaan. Hoe doe ik dat?
Rechts onderaan een commentaar vind je een menu (drie horizontale streepjes onder elkaar met puntjes ervoor) waarmee je snel naar andere artikelen en het bijbehorende commentaren kunt navigeren. 

Staat je vraag hier niet tussen?
Heb je meer vragen over het navigeren in NDSZ? Neem dan contact op met NDSZ support door te mailen naar supportndsz@sdu.nl of te bellen naar 070-3780014 (tussen 8:30 en 17:00 uur). Onze collega zal je dan verder helpen.